Sunday, February 20, 2011

Oh, saya blurr!

4 bulan++ lagi nak bertunang rupanya. berapa lama masa utk buat preparation bertunang eh? macam awal lagi je semuanya. saya satu bende pun tak prepare lagi. cadangnye bulan depan baru nk mula beli sikit2. saya dan bff sekalian especially moOn dan renEe dah plan nk buat semuanya sendiri, dari mini pelamin hinggalah hantaran, kami kan kreatif-kreatif belaka., okey, perasan. tp dapat jimat banyak duit hookay. cuma make up aje kami panggil andaman, tu pun tak tau nak panggil juru make up yang mana. tailor nk tempah baju pun tak ada lagi. pendek kata semuanya masih blur! T___T

2 minggu baru-baru ni memang menguji kesabaran dan hati saya. memikirkan yang mungkin akan kembali untuk tidak bekerja sudah cukup membuatkan hati ini gundah gulana. boleh kata tahap motivasi dengan semangat tu memang dah menurun. susahnya nk confirm keje. kadang2 kita dah cukup perform tapi kalau department tu tak ade budget untuk headcount pun tak guna juga. semoga murah rezeki untuk interview nanti, insyaAllah. dan harap2 banyak lagi interview2 lain yang akan menyusul. masa update resume hari tu rasa sedih sangat, bilalah agaknya nak dapat kerja yang berstatus permanent. haiiisshhh, cheer up aishah~

1 comments:

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

nak tunang da? congratz... =d

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates