Friday, April 22, 2011

Sehingga hari ini

tik tok tik tok. setakat ni perkara2 ni boleh dikira dah settle:

1. jambangan bunga nk letak kt hantaran
2. alas dulang pahar
3. jambangan bunga dekat mini pelamin
4. hantaran utk mr tunang to be yang bukan makanan
5. dulang pahar

dalam proses menyiapkan secara perlahan-lahan:

1. alas hantaran

belum sentuh lagi:

1. baju! kain dah lama beli tapi belum tempah. rancang nk tempah awal bulan mei. tgh survey2 tailor lagi. uhuuu, any suggestion tailor yang ok dkt seremban?
2. langsir; dah beli tapi belum jahit. mak yang akan jahit pun, saya tolong sikit2 je.
3. kusyen; kecil dan besar.

belum beli/tempah:

1. jambangan bunga tambahan.
2. curtain utk mini pelamin.
3. kusyen
4. tudung/veil
5. hantaran jenis makanan ( yg ni pun tgh survey2 lagi, rasanya mid-end bulan may baru nk gi tempah)

ape lagi ye.....

KIV:

1. make up (juruandam) myb akan make up kt studio atau salon aje.
2. photographer (myb akan guna khidmat kawan2 yg pandai dan cantik tangkap gambar) haa, kt umah ni pun ade 2 kamera DSLR, baik gunakan.
3. doorgift; masih memikirkan nk buat ke tak nak. kalau ade myb cup cakes atau cookies.

warna tema dah muktamad. takde panggil catering, masak sendiri je. khemah pun tak payah. simple dan cuba tidak membazir, tapi still berangan nk nampak gojes! oh!

2 comments:

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

bestnye..hehe.. ^_^

Siti Aishah said...

best ke? hehehe
nanti tiba masa giliran faizah pulak rasa sendiri :)

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates