Tuesday, January 13, 2009

.::Selamat Hari Lahir::.

Today is my birthday..! Sudah semakin tua rupanye....xpe2, walaupun udah 23 thn, tp muke tetap comel...haha...perasan ke??

Awal2 pagi lg sudah bangun, x delah awal sangat, tapi memandangkan ari ni x de kelas, kira awal lah tue...hehe...Sebab bgun awal bukan sebab excited, tapi sebab sakit gigi....huhu...dari semalam lagi duk sakit gigi ni....tido pun x berapa lena....kalau ade kek, nampak gaya nye x dptlah nak makan....huhuhu....

Mekasih ya pada kengkawan yang dh wish birthday...hadiahnye mane...?hehe...Tak sangka udah 23 tahun, padahal perangai mcm bdk2 lg..itulah mcm mak ckp, kalu kte belajar, memg x perasan sangat umur dh meningkat, lain lah kalu dah keje....yelah, fikir belajar jer, x fikir bende lain sangat....yeke fikir belajar je...?hehe...

Birthday wish plak...semoga sya sentiasa comel++bijak++positif++ingat Allah S.W.T++menjadi anak yg baik++berusaha utk mencapai cita2 yg diimpikan..InsyaAllah....


5 comments:

.::Pu3 Kirana::. said...

Selamat Hari Lahir wahai kakak tua..
Semoga sentiasa muda..
hehe..
ecah, missing u much!
=)

Faizah said...

hepi besday my fwen..awalnye dh 23..huhu

Yaniez said...

Happy Birthday!!
Semoga Panjang Umur dan murah rezeki..

Good luck dalam apa jua bidang.. =D

mizzsyaidris said...

appy blted bday dear!

suda 23..tak sangka laa...cepat mase blalu..last aku tgk ko mase umo 12..wahahahaa

sir NIK said...

salam...selamat hari jadi..moga dipanjangkan umur oleh allah swt/ dimurahi rezeki/ dan berjaya dalam semua bidang yg diceburi..amin..

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates