Friday, February 6, 2009

.::Bila agaknye..??::.

Bila agaknye sya & member2 dpt pergi vacation.
Ade aje sebab2 yg tak boleh pergi.
Faktor yang paling utama, kami tak taw nk pegi mane sbnrnya.

Semakin lambat pergi, semakin kami berhadapan dengan faktor x de bujet.
Sya x kisah sgt sbb sya amek scholarship Pa & Ma.hehe.


Kami bercadang nk pergi yg dekat2 aje.

Langkawi mungkin tidak sbb bujet mesti besar kalau nk seronok.

Sya cadangkan kte ronda2 kt Perlis je.
Tdo semlm kt Putra Palace, makan kt Kuala Perlis, & pegi mandi air terjun.

Tapi nampaknye rancgn hanya tinggal rncgn.

Setiap tempat yg dicadangkan, ade je tak kena.

Hmm...sem lepas pun sya, mye, n pu3 cadangkan pegi Pangkor, takpun Bukit Merah.

Same jgk, ade je x kena.


Korg ni nk pegi ke x nak...??


Sayang plak kalu x pegi...

Bila lg..?

Semester ni aje tinggal...

hmmmm...........

......

5 comments:

.::Pu3 Kirana::. said...

jom! jom!
kita p penang jela.
xpn kulim.
hehe.
bkelah sambil jungle tracking ...hahaha...
xnak la.. letih!
penang je la..
lepak tepi pantai..
wat unggun api..
tenangnya..
sesuai untuk owg yg bemasalah dan serabot mcm gue..
cme kena pegang pu3 kuat2 takot terbang kna tiup angin..
nyeh3..

Qaseh Aishah said...

penang ke...?
kte ok jer pu3.
mane2 pun xpe.
pu3 ade tempat2 best kt penang tu ke...?
kalu ade, on jer.. ^-^

Tie said...

Ha ha....kak tie dah nampak jelas...baru nampak cantik...hi hi..

Nak jenjalan?? Kak tie pun tak de budjet, anak2 dah sedut semua RM...huhu...

ahmedbadri said...

check out www.langkawi-resorts.com
There is a lot of special offer for all, including affordable package for students.

Qaseh Aishah said...

okey kak tie,
kak tie punye pasal,
sya edit layout taw.. ^-^

tuelah sya ni pun mengharapkan duit parents kalu nk kemana2..
x bleyla demand nk pegi tempat yg grand2..
huhu..

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates