Monday, April 27, 2009

.::Perpisahan Bermula::.

Hari ini tiba2 aje ade mood nak update blog.Haha.Memanglah dah lame kan x update blog sendiri.Kononla nak menunjukkan betapa tekun dan khusyuknya belajar untuk exam kali ni.Hahaha.Yelah, tekun la sangat. Dalam ketekunan tu masih sempat lagi gi karaoke dan shopping beli seluar jeans.

Okay2, tadi qeqe (http://www.akuqe.blogspot.com/) ajak gi sesi fotografi. Qeqe nak amek gambar2 kat kawasan uum ni. Sob..sob..yelah, kami kan dah final sem. Qeqe ni memg pandai bab fotografi ni. Jatt cakap kul 5.30, tapi sya tdo smpai 5.30. Haha. Memglah balik2 exam comparative pukul 3 td terus tdo. Penat otak rasanye. Rupanye qeqe ajak kul 6, tapi disebabkan sya ni selalu bersiap lambat, saje aje jatt cakap kul 5.30. Oh, nak kenakan orang lah tu, amek ko, pukul 6.10 jugak sya siap. Hahaha. Sowi la jatt. Untuk sesi fotografi kali ni, model-model yang terpilih adalah sya, jatt, anim, dan qeqe sendiri. Hahaha. Very dehh! Kami memilih dua tempat (itu aje yg sempat), depan canselori dan dekat belakang padang palapis-jalan masuk gi hutan sintok. Owh, ade lagi satu tempat, jalan raya depan PKU. Ehehe. Gambar-gambar nanti saya upload kan kemudian. Masih dalam proses editing oleh qeqe.

Hari ni gak hari perpisahan dengan abg long kitaorg, aziman. Huhu. Abg long amek Edu. Pendidikan Moral, so die 4 tahun, x abes balajar same dengan kteorg yg 3 tahun ni. Abg long nak balik Kota Bharu dah 29 hb ni sbb die start praktikal ngajar kat sekolah 30hb. Praktikal die lebih kurang 2 bulan je then kena dtg balik uum. Abg long memg baik sangat dengan kitaorang. Mesti rindu nak gi karaoke ramai2 lagi macam selalu. Suara abg long ni boleh tahanla jugak. ;)

Tinggal lebih kurang 10 hari aje kt uum ni. Sedih ada, ralat pun ada. Rasa sekejap sangat masa berlalu. Dengan member2 pusat budaya lah sya banyak jalan2, nak harapkan member coursemate dengan budak satu blok susah je, ade je yang tak boleh itu dan ini. Ramai yang excited dan tak sabar nak praktikal. Tapi sya biase aje, perasaan natural. Haha. Perasaan natural, apakah? Tak excited tapi berdebar2, sape tak gemuruh kalu praktikal di luar bidang yang kita belajar.

Untuk waktu yang tak sampai beberapa hari di UUM, sya ingin menikmati sepuas2nya masa di sini. Biarlah waktu perpisahan yang betul2 nanti, nak nangis puas2 pun xpe. Haha. Motif.

Wah, sya ada 4 paper lagi. Satu paper 2 hb ni, 2 paper untuk 3 hb ni, dan last paper pada 6hb ni. Rancang untuk bertolak ke rumah pada 8hb. Wish me luck!! ^-^

Kat bawah ni pulak adelah gambar2 edit kteorg dgn abg long. ;)







hensem kan...??single & available lagi taw.Huhu. Mesti kteorg rindu kt abg long nanti. :(
Oklah, nanti update blog lagi. Maw study!

.....

2 comments:

~nEeYsA~ said...

slmat stdy!
hikhik..
chaiyok2..

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

comel222..satu comek n atu...ensem la...hihih:)

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates