Wednesday, May 13, 2009

.::5 hari bersama dia::.

Yeah!! 5 ari sya dengan die.Happy lah sangat!! ^-^ Ari khamis die datang kedah.Turun kt jitra. Sya dengan selamba badaknye pegi singgah PBS dulu sebelum gi amek amran. Memanglah die dah smpai kt jitra baru sya gerak nak amek dr uum. Ape punye girlfriend lah macam ni. Hujan pulak tu. Yang pakcik bas Mara Liner tue pulak ade ke patut turunkan die kat tepi jalan Taman Mahasiswa je. Adoi hai..dahla teman tu x pernah dtg ke kedah ni. Nasib baiklah ade sorg kakak tu dengan baik hati tumpangkan die pegi bus station kt jitra. Fuhh..memang rase bersalah kt die ari tu. Amran...sorry... (--,)

Then lepas lunch, kami terus gi pdg besar. Memanglah shopping smpai x ingat dunia. Amran pun shopping gak. Nasib baik bajet pun banyak. Kalu tak kelabu mata ajelah tengok barang2 kat situ.

Then ari jumaat kami bertolak balik sya, amran, moon, n jatt. Kereta memg penuh & padat macam sardin. Sorry uolzz!! Ingatkan barang dh tinggal sikit, rupanye banyk lagi. Bertolak pukul 10 then smpai umah dalam kul 6.30. Singgah anta moon kt sg petani, then lunch skali kat umah die. Sya bawak smpai ipoh jer. Pas tu surrender..ngantuk..amran lah pulak drive.

Smpai umah, yang x boley blah mak bukan excited dengan sya balik. Tapi lagi excited dengan amran datang. Ceh, siap masakkan lauk favourite lagi. Lebih kurang dialognye.. “biaselah..mak masakkan menantu kesayangan..". Sya-----> “mak..???”. Tapi lepas tue senyum gak smpai ke telinga..hahaha..motif..


Sepanjang 3 ari kt umah kitaorang gi tengok cte X-men & jalan2 kat Jusco & Terminal One. Penyibuk tetap, adik sya yang amin tu mesti ade. Hari ibu, kteorg celebrate dekat Bistro Delifrance. Then ari isnin bawak adik2 sya, anwar n ikin makan stemboat kat Johnys.

Terharu sangat bile amran belikan sya 2 helai kemeja Biem dengan high heels Giamax. Bermurah hati pulak amran belikan sya untuk pakai mase praktikal nanti. Harga boleh tahanlah. Agak2 kalu mintak kat ayah, mesti kena buat muka rayu-rayuan baru boleh dapat. Mula2 ingat nak beli high heels kat Vincci, Primavera, takpun Carlo Rino jer. Tapi amran swuh gak beli kasut yang bertutup untuk pakai mase praktikal nanti. Cari punye cari, pusing satu jusco. Kasut kat Giamax gak yang best n lawa. Design pun x nampak bosan. Yang penting, sya sanggup pakai high heels yg tinggi max 2 inch jer.

Sangat gembira bila amran datang... :-D Yelah..kami jarang dapat jumpe. Kadang-kadang 3-4 bulan sekali. Nanti dah start praktikal lagi la susah nk jumpe. Aiyoo...takuttnye nak praktikal..errkkk...

.
.
.


.
.
.
(^-^)
.....

3 comments:

~nEeYsA~ said...

waa...beznyer pat jumpe..
msti hepi gler ni..

+ iNaMoRaTa + said...

wah..same la muka..hehee

Qaseh Aishah said...

mesti la best dapat jumpe.. ;)
yelah...sume pun cakap muke kami sama..
tapi sya x pernah rase muka kami same..ehehe.. ;)

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates