Thursday, May 21, 2009

.::Tabiat::.

Honeymoon dan lepak2 kat umah, memang menyebabkan tabiat sya yang satu ni semakin menjadi-jadi..
Ape die ek...?
Tengok tv kah..?
Tidur kah..?
Belajar memasak kah..?

Bukan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Shopping!

hehe..Yes..sya memang suke sangat2 shopping. Bukan window shopping, tapi shopping, berbelanja. Tak sah kalu pegi shopping complex tak bawak balik barang yang hak milik sya. Tak kisahla ape2 pun. Janji “Aishah punye”.
Rasanye bile dah keje, dan kena sara hidup sendiri baru sya pandai menyimpan atau dengan kata lain terpaksa menyimpan. Yelah, nak memenuhi hasrat beli rumah, design rumah cantik2, modified kereta, belanja kahwin..insyaAllah..(amin...),sume tu kan kena menyimpan wang.
Setakat ni, sya memang x pandai atau tak boleh menyimpan. Memang duit poket yang ayah bagi sya akan belanja. Adeh, bila la nak kurang tabiat sya yang satu ni. Aiyakk..

.
.
.
.
Hajat nak bawak kereta ke satu tempat tue.
kalau bwk kete fleksibel sikit jadualnye.
kalau naik bas terpaksa la balik awal atau lewat sikit.
Tapi nampak gayanye (kebarangkalian 99%), xde maknanye ayah nak bagi.
Sorg2 pulak tu nak drive.
Pasrah ajela naik bas.
Nanti dari dapat pegi, terus x dapat pegi.
Huhuhu..lagi haru..

.....

3 comments:

cik syazni said...

bestnya ade duit untuk sopping...huhuu~

eh aritu awak add kite kat FB kan? kite terignore la..huhuuu...add balik leh ?

(^^,)

fazadilla said...

ooowwhh! i lovee shopping!! hehe..nak2 masa stress, pi shopping n beli somethg..rasa lega yg x terhingga..betul tak??

Qaseh Aishah said...

syazni--> ehehe..kalu de duit je gi shopping..kalu tak duk umh ajelah.. ;)

fazadilla--> hye! betul2..kalu gi shopping tu stress sume hilang..shopping berjam2 pun seronok, x penat...
tp yg penting duit mesti ade gak..kalu tak buat kelabu mata aje..
hehe.. ;)

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates