Friday, July 10, 2009

.::I'm Back!::.

Esok dah sabtu. Yeh!! Cepatnye mase berlalu. Sedar tak sedar dah sebulan 10 hari praktikal rupanye. Yg blog ni plak dah berhabuk + bersawang agaknye. Ekceli bnyk mende nak story, tapi xde mase nk update cite kat blog. Ari tu tgk Transformer 2..Memg awesome lah!! Next weeknye plak tgk ice age 3 wif bell n dla n my adik2.. Mase gi The Mines tu pun x dpt nk story kat sini..


Yg plg penting semalam JCard Day okey kat Jusco. Sya memg shopping sakan.. Walaupun org ramai, Q nak bayar pun hampir sejam..saya gagahkan jgk..tak kisah uolzz..tak rase penat pun..asalkan dapat shopping..Tapi x dapat nk shopping satu harilah..sebab siang keje..x boleh nak buat apelah.. Kesudahannya malam tu saya beli 3 helai baju, 2 helai seluar, beg, kasut, 2 sunglass, dan satu prezie utk mucuk sya..Oops..lupe pulak nk kempen, semalam birthday die..dr jauh ajelah kami celebrate..masing2 pun busy..Happy Birthday mucuk... ^-^


Lame x bukak blog, follower pun dah bertambah...thanks uolzz! ;)

nti sya follow balik k..dun worry..

wokeylah...ade keje lagi mahu settle sebelum balik..esk cuti...yeah! :D

3 comments:

zue_annie said...

slmt kmbli n slmt bercoti :)

wah shopping sakan nooo

Qaseh Aishah said...

hehehe...thanks
sgt suke shoppinglah...
x boley tahan..
huhuhuhu..

♥♥ Lyana ♥♥ said...

aihh... shopping shopping..

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates