Thursday, August 20, 2009

.::Awake::.

Sempena en asrar yg nk datang esok, staff commercial dept yg baik hati telah menyenaraikan beberapa perangai 'baik' sya.. Haha.. Mari kte tengok. Yang tak maw tengok xpe. Bace ajelah. Di commercial dept., aishah dikenali dengan perilaku berikut:


1. Sangat suke mengusik orang

2. Mudah merajuk dan akan memuncungkan mulutnya apabila merajuk

3. Suka argue cakap orang

4. Suke main-main

5. Tak maw dengar cakap orang

6. Manja dan kelakar

7. Perkataan kegemaran: "x de maknanye", "Okey", dan "Wekk!"

8. Jika dulu commercial ni aman damai, tapi sejak aishah masuk terus jadi hura hara.

9. Suka buat bende2 lara.

10. Mengajar kak azlina dan kak zalina main game Plant Tycoon, Farm Frenzy, dan Feeding Frenzy. Akibatnye, skrg diorg sudah addicted dengan game.

11. Tapi satu aje yang okey, bila mase ade keje, aishah sangat serius dan akan siapkan keje sampai abes baru die sambung buat bende2 lara balik.


Huh, esok (sudah pukul 2am, jd ari ni), en asrar (beliau merupakan pensyarah UUM yang memerangkap penyelia pelawat) nak datang... habislah ko aishah...

::Redha ajelah esok, dah memang tu perangai ko kan aishah. Huu.. nanti commercial dept mesti sunyi bile sya dh abes praktikal nanti kan.. Pasti korang rindu dengan sya. Aha.. Perasan! ::


.....

1 comments:

Miss Fasha said...

hehhe..ye betull

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates