Tuesday, March 10, 2009

.::Kalau ku tahu::.

Memg adat manusia
kalau ade something yg lebih menarik perhatian

bende yg kurang menarik perhatian akn diabaikan

itulah makanya sya kurang mengupdate blog dua tiga menjak ni..


tp ni ade story sikitlah..
sya baru sampai ke uum pkul 3.40 ptg td..

bertolak dr seremban 2 pukul 8.30 pg..

kira2 7 jam lah kan..
uishh...lambat gak sya drive..

owh tidakk...

disebabkan nk cepat sbb mlm ni ade exam,

sya pun bwk lebih kurang 120-140km/j..

tapi sempat lagi singgah ipoh dr kul 11am-1pm..
hehe..


okey, tapi itu bukan masalahnye

nak dijadikan cerita

sya kelam kabut lah nk cepat sampai ke uum sbb buku pun x abes bace ag..

cuti pun x dpt lama2..

jumpe mr amran kt ipoh pun kejap je

tak smpai stgh jam
sbb kena tgu die abes kelas,
pukul 12 lebih bru mr amran boley smpai jusco..

kteorg jumpe kejap je sbb sya pun dh nk gerak balik u..

ni semua gara2 exam mlm ni..


tup tup..punya tersentak tak tersentak..

bila je sampai kelas td,
exam cancel..

tunda mgu depan da...

aduhai...
kalau ku tahu..

ku singgah ipoh berjam2 lagi..

owh tidakk..

kalau ku tahu
exam cancel
mungkin esk atau lusa baru ku pulang ke uum..

kalau ku tahu
exam cancel
dapat la ku nikmati pandangan alam sambil memandu
x perlulah bwk laju2..
alahai..


tapi xpelah..

nk sedapkan ati n berfikiran positif;

cik aishah, lecturer tu nk swuh awak study betul2 sebelum jawab exam..

huhu...
okay..diterima..

.....

6 comments:

Pu3 said...

hehe
adat la tu kak ecah

bagusla kalo ditunda
bley khatam buku tu bekali2
hehe

Qaseh Aishah said...

uh..yg geramnye mgu lepas bile mintak tunda x boley..
bile kteorg dh nk exam lec plak yg tunda..
kalu kite taw pu3..
kte x balik lg ni...
huhuhu...
mak...nak balik...!

ahmedbadri said...

ape lagi?
pegilah ipoh balik.
amran tgh tunggu tu.

Qaseh Aishah said...

hehe..
xpelah bad..
amran nk dtg uum awal bln 4 ni.. ^-^
u x nk dtg sini ke..??

ahmedbadri said...

amran dtg bile?
watpe?
ngan sape?

Pu3 said...

amran nk dtg?
hoyey.
owg pn nk g sn gak.
hehe

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates