Friday, March 27, 2009

.::Menghitung Hari::.

Sudah mahu abes rupanye...
menghitung hari2 untuk meninggalkan uum..

sekarang pulak tgh konvo..

nasib baik la sya terlibat secara tak langsung je utk ekuum..

kalu tak..
alamat x siapla kot assignment ni sume..

td, satu kelas dh abes..
maksudnye skang, isnin & khamis sya da free..

xde kelas langsung..

kelas kul 8 am ari ahad & rabu pun dh abes..


aiiyoo...mcm x percaya aje..

dihitung2..
kalu sehingga last paper mase 6 mei nanti..

ade lagi satu bulan, satu mgu, dan 3 ari..

dah tak lame dah nak abes..

Tapi rase mcm waktu utk final sem ni sekejap sgt.

ade je aktiviti tiap2 minggu...
nk jalan2 dgn kawan2 pun x sempat..

ade je aral nye..
nampak gayanye plan nk gi picnic, penang, langkawi sume tu tinggal plan ajelah..

bukan x maw pegi.. tapi masing2 ade je kengkangannye..

x pelah uolzz..
kenangan bukan dicipta dgn pegi holiday aje..

memori bersama dr sem 1 sehingga 6 tu pun satu kenangan..

"yang terpahit jua termanis, semuanya bagiku terindah"

haha..
masih awal kot nk emo2 segala...

motif aishah..??

.....

6 comments:

cik syazni said...

mmg sedih...
kite masih rase sedih tinggalkan UMT sampai skg..

xkn ade kenangan nsemanis kenangan undergrad ~

JASA said...

maksud you dah nak grad?

Qaseh Aishah said...

yup JASA...
sye sudah mahu grad..
tapi praktikal ade lagi..

Qaseh Aishah said...

syazni..
betul lah..
kalu dh sambung master nti x bley nak join aktiviti n projek2 sgt mcm mase undergraduate..
huhu...

jasasikin said...

oh yer? tahniah2. prctical kacang jer....ada credit hour ker or psass n fail jer

Qaseh Aishah said...

thanks.. ;)
praktikal 6 cdt hour...
huhu...takut sikit nk praktikal..
sbb pilih bdg lain dr ape yg blajar kt sini...

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates