Saturday, December 20, 2008

.::Sya telah diTag::.

Soryla iza, lmbt pulak sya reply tag dr iza...hehe...samelah kite, selama ni duk tgk bestnye org tu kena tag...bile lah nak merasa kena tag pulak...haha...lain kali tag sya lagi ye iza...

Nama timang-timangan anda oleh orang yang tersayang?

Buah hati~ sayang

Family~ aishah, ecah, kak ecah

Kawan-kawan~ ecah, aishah

Anak-anak buah~ cuk ngah.. =)

Anda seorang yang....

Cerewet: sya pun x tau lah kenapala cerewet sangat...Kalau boleh bila nk beli sesuatu barang biar pilihan nya limited, kalau pilihannya banyak...alamat berjam2 lah baru sya siap memilih. Kadang bila dah beli, tak puas hati teringat yang lain, sya sanggup pegi tukar balik.

Kalu nak sesuatu pun nk cepat jer: Sya kalu dah minat kat satu2 benda, kalu time tu da ade duit, time tu jgk sye beli...kalu x de duit..sye usahakan mintak duit kt ayah atau mak smpai lah dapat baru puas hati. Tapi nak dapat pun kena cepat..kalu tak selagi tu duk merengek mintak..wakaka..

Befikiran positif dan jarang melenting: Sya jarang fikir yang bukan2. Ape2 yang terjadi sebolehnya sya akan pandang dari sudut yang positif. Marah pun jarang jugak...Tapi kalu dah marah sangat...kadang2 tu sya nangis...sbb tak reti nak mengamuk kt orang..haha...Tapi jangan ingat sya tak tegas. Kalau ya bagi sya ya, kalu tidak, tidaklah..huhu...

Sensitif: Dalam adik beradik pun sya akan terasa kalu ade adik beradik yang dapat lebih. Tapi sya x cakap. Tapi mogok...Kalau nak marah pun, tak jadi...alih2 nangis pulak..wakaka...Dah nasib, sye yang no.2 dari 6 adik beradik..jadi, x delah dapat macam2...huhu...Nak mintak laptop dengan handphone baru pun tak dapat...kalau dapat pun second hand yang ayah atau mak punye..sedih taw...wawawa....

Easy-going tapi sedikit pemalu: Sya ni easy-going tau! Tapi ramai yang ingat sya sombong. Cube tanye kawan2 sya...sya ni x sombong pun..muka jer nampak mcm sombong...huhu...yang tak tahan..ade yang cakap muka dak berlagak...Ya Allah, sabar ajela....Tapi, sya ni pemalu sikit....kalu baru2 kenal...cube kalu dah kenal..jenuhlah pot pet2 aje memanjang....haha...

Describe ape membuatkan dia terlalu istimewa di mata anda...

Haha....mr. am ni sangatlah baik hati....penyayang gitu..wakaka...mr.am ni x kisah pun kalu sya ni semakin berisi...huhu...
Nampakla mr.am serius dlm hubungan ini...dia banyak berkorban...yang terharunya dia banyak korbankan niat nak beli benda2 yang dia minat semata2 nak simpan duit utk kteorang...huhu..Lagi satu, dia gak buat keje part time sebelah malam..siang pulak study kt aviation academy.
Mr.am ni tak banyak songeh, die juga tak terlalu control apa2 yang sya nk buat...bagi dorongan lagi ade...yang penting benda2 yang sya nk buat tu tak salah dan tak beri kesan buruk kt kesihatan, akademik, dll...
Tambahan pula, mak dan kawan2 sya semuanya senang dengan mr.am ni....

Makanan dan minimun favourite anda...

Makanan~donut Big Apple, Fruit Tart Delifrance, aiskrim Baskin Robbins, Asam Pedas Ikan Pari, Sambal Kerang+Tauhu...

Minuman: Orange Jus, Carrot Susu...

Favourite Colour...

pINk++pURpLE..

Favourite song Indepent Woman...

Sya sebenarnye xde lagu kegemaran tetap..

Siapa yang selalu membuatkan anda tergelak

Kalu dengan Mr.am, dialah yg selalu buat sya tergelak dengan cte2 lawak die tu, selain tu, mak sya dan kengkawan...

Siapa yang membuatkan anda stress...

ntah!

3 benda yang mesti ada dalam beg anda...

handphone+purse+kunci kereta

Kali terakhir anda beriya2 menangis. Kenape..

ya...sbb ade sorg hamba Allah yang telah menaikkan kemarahan sya. Sya terlampau marah-sampai tak terkata apa2..last2 terhambur nangis...sbbnye..hamba Allah ni menggunakan kebaikan sya yang ikhlas berkawan dengan dia, untuk kepentingan diri dia...Tak payahla kawan dengan orang mcm tue dah....
Iza, bell, dan mai...rasanye anda tahu sape...wakaka...

Perkara yang paling lucu atau memalukan dalam hidup anda...

hmm.....setakat ni x ingat...kalu dah ingat sya bagi tau...hehe...

Tag 6 rakan anda...

Bell
Mai
Pu3
Moon
Faizah
MizzSya

adoila..penat jawab tag ni...tp best jugak...ni lah serba sedikit tentang diri sya...hehe...


2 comments:

mizzsyaidris said...

i suda jadi follower u..n suda jawap tagged u..hahaha

Qaseh Aishah said...

hehe...mekacih..! =)

 
blog design by suckmylolly.com

Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates